Allmänt

Kalla tassar i snön…

snowloxy11

 

God kväll på er därute i fredagskvällen alla!

 

Nu har vi ätit middag här hemma, blivit klar med tvätten, varit ute på en mycket ovillig tur med Loxy i snöovädret och äntligen slagit oss ner i soffan framför tv’n med kaffebrickan. 😀 Stackars Loxy, han avskyr verkligen kylan, som jag har sagt upprepade gånger nu. Men man ser ju att han är rädd för att gå ute i snön eller på parkeringen där det är saltat, för att det gör ont. Jag hoppas så, för hans skull framför allt, att det snart är över med all snö och kyla, så han kan få gå på barmark igen.

Fredagskväll var det ja. Vi får väl se om det blir film ikväll eller om vi kikar på nåt annat, vi har inte bestämt oss ännu. Jag ska fixa med lite grejer på datorn också, och då passar det bättre med Let´s dance eller liknande, som man inte måste följa med i så noga. 😉

 

I morgon ska mitt hjärta iväg till Såtenäs igen och själv ska jag ägna dagen åt nageljobb. Jag har inte fått så mycket gjort där den sista veckan, på grund av migrän ena stunden och bakning andra. *s* Men nu ska jag tillbringa dagen där tänkte jag, och se om jag får lite nytt och roligt gjort. 😀

Förutom det ska jag anmäla mig till en tävling som jag gärna vill vara med i. Jag tipsar om den lite senare, och jag är även med i en utlottning som jag gärna vill tipsa om. Jag får se om jag hinner med dessa ikväll, eller om jag gör det i morgon.
Nu ska jag i allafall dricka mitt kaffe och njuta av en macaron och en bit silviakaka. 🙂

 

Ha en jättemysig fredagskväll alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...