Allmänt

Riktigt nöjd… ;-)

globen1

 

God kväll på er därute!

 

Hoppas ni har en fin lördag alla. Vi har suttit här och kikat på m”Melodifestivalen”, Håkan och jag, och skrattat, förfasats, njutit och chockats, allt i en salig blandning – i vanlig ordning. 😉 Vi är väl kanske inte jordens största anhängare av melodifestivalen, och i år tycker jag att det har varit riktigt dåliga bidrag. Med idag blev det som jag hoppades, som jag hoppades redan förra veckan ska jag kanske tillägga.

Jag tycker Pernilla bara är såå himla schlager! 😀  Hennes bidrag väcker sjukt mycket minnen från förr, och gamla tidens typiska bidrag som jag är van vid från typ tonåren. Så det tyckte jag var roligt.
Jessicas bidrag däremot, är kanske inte typisk glammig schlager, men jag tycker hon är så himla duktig! Och låten är riktigt fin!

Men jag ska erkänna att jag gillade hårdrockstjejerna Crucified Barbara. Dom var ju riktigt coola. 😛 Och Alcazar hör till på nåt sätt. Deras stil är ju också väldigt mycket schlager.

 

Jaja, nu är det bara Globen kvar, så får vi se vad man kommer att tycka om bidraget Sverige röstar fram. Dom ska ju inte direkt långt i år i allafall.. 😉

 

Nu ska jag fortsätta kika på ”Word Trade Center” och se hur mycket jag orkar se. Jag har sett den förr, så det är inte hela världen om jag somnar. =))

Ha en fortsatt fin kväll alla, och sov så gott när det är dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Alcazar hade tuffaste kläderna:)

  2. Annelill säger:

    Jag håller exakt med dig.kramar om.

Kommentarer är stängda.