Allmänt

Uppesittarkväll dán före dán… :-)

***

God kväll på er alla denna dán före dopparedán! 🙂

Eftersom jag troligtvis kommer ha fullt upp i morgon så kommer julkortet in idag i stället.

Det har varit en riktigt intensiv vecka med matlagning inför julafton hemma hos min ena syster, paketinslagning och julgodistillverkning. Och köpa finkläderna till julaftonen. Ikväll är jag äntligen klar med allt och kunde sätta mig ner och koppla av och bara njuta av att jag hunnit klart med allt och slipper stressa i morgon. 🙂 Lite pyssel blir det väl innan vi är på plats hemma hos syrran alla, men sen ska vi bara umgås och ha roligt. 😀

Vi sitter och myser ikväll med godis och julmust framför tv'n och Bingolottos uppesittarkväll, hjärtat och jag, och har precis haft vår privata lilla julklappsutdelning. Och jag fick mitt drömhalsband i julklapp av min älskade make, en änglakallare från Engelsrufer! 😀

***

***

Det är en riktigt dålig bild men så här ser det ut.

***

Jag älskar smyckena från Engelsrufer och oavsett om man vill tro på deras betydelser eller inte så är det oerhört vackra tycker jag! Mitt andra smycke från Engelsrufer som jag också har är detta hjärtat:

Tack min underbara make! 🙂
Själv fick han en ring i svart tungsten av mig, med inskriptionen ”Du är fortfarande den enda” inuti. 🙂 Och ett halsband, en tröja och hans (och min..hehe!) favoritparfym Fuel for life från Diesel. 🙂
***

***

Nu ska jag snart spela 4:e bingon och hoppas på miljonvinsten! 😛 Eller nåt annat kul i vinst. 🙂

Och äta lite mer choklad! 😀

***

***

Ha en fortsatt fin kväll alla och en God jul om jag inte hinner blogga i morgon! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...