Allmänt

Diamond painting! :-)

***

God kväll alla!

Ja, nu har bloggen stått still ett tag igen men det har helt enkelt varit för mycket som hänt för att jag ska hinna blogga om allt. Det får bli en sammanfattning i efterhand som vanligt. 😛

Det blir det dock inte ikväll, för jag måste gå igenom alla foton som tagits under helgerna först. Och det är inte få foton precis. 😛

***

***

Men ikväll är jag alldeles för trött för det. 🙂 Jag ska precis släcka ner i min pysselhörna där jag har ett nytt diamond painting-projekt påbörjat. Det största hittills faktiskt, hela 50×60 cm! Det gäller att ha en stor portion tålamod för den här hobbyn. 🙂

***

***

***

Mina två sista färdiglagda tavlor är helt olika, både i utseende och storlek. Den första med älvan är 40×50 cm och den med blomsterkorgen är en liten tavla på 15×20 cm. Men båda var lika roliga att göra! 😀 Dock är det nuvarande jätteprojektet troligtvis den största utmaningen jag haft tror jag. 😛

Oavsett ad man gör med alla tavlor när dom är klara, (själv har jag ingen aning om vad jag ska göra med dem..haha) så är det otroligt roligt att sitta och pilla med de här ”diamanttavlorna” och lyssna på en bra ljudbok samtidigt! 🙂

***

Nehepp, nu ska jag hoppa i säng innan jag somnar sittandes. I morgon ska julen dansa ut här hemma. Det skulle den egentligen ha gjort tidigare men det har inte funnits tid eller ork. Bara att ”klä av” granen brukar ta ett par timmar eftersom jag alltid lägger ner alla småprylar och dekorationer i orginalaskarna varje år. Det är ett himla jobb men jag vet hur mycket jag uppskattar det nästa jul. 🙂

Ha nu en fortsatt mysig fredagskväll alla och en fin helg!

På återseende snart, då med lite foton från vår julafton! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...