Allmänt

Wok till middag…

wokrakor1

 

Hej hej alla!

 

 Hoppas ni har haft en bra dag därute. Jag har precis klivit upp ifrån soffan efter ett par timmars vila. Ingen sömn dock, dunkandet i från lägenheten under slår till och med igenom mina nya ”ogenomträngliga” öronproppar. Tror nästan att det är mer vibrationerna egentligen, men det är ju störande nog. Jag trodde jag skulle hinna med en stunds sömn när det helt plötsligt tystnade här nere och jag såg att bilen var borta när jag gick ut med Loxy. Men det var tydligen bara en snabbtur. Åter igen så längtar jag nästan ihjäl mig till månadsskiftet. Håkan har till och med föreslagit att vi borde köpa hem en flaska skumpa den dagen för att fira. Det är ju inte klokt egentligen… *s*

 

Nåja, nu har jag i allafall ätit lite middagsrester sen igår – wokade grönsaker, äggnudlar och tigerräkor. 😀 Om en stund kommer min mor hit på en fika, så jag har plockat fram lite kaffebröd från frysen. Både äppelkaka och morotskaka, så får hon välja själv. 😛 Ikväll ska jag kika på CSI klockan nio, men det är också det enda som finns kvar av min favoritkväll. Visserligen sänder dom Criminal minds men senare och med nåt nytt i mellan som jag inte känner till, Rizzoli & Isles. Fast i och för sig, jag kanske skulle kolla upp det och se om det är något att ha.

 

Men nu ska jag knäppa på min laddade kaffebryggare så det är klart tills mamsen kommer klockan fem. 🙂 Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende senare!

 

clinidermtavling1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...