Allmänt

Söndagsstek till middag! :-)

skinkstek21

Hallå därute i kvällen alla!

Nu har jag slösoftat en stund i soffan efter jordens godaste middag – skinkstek med potatis och gräddsås! 😀 Jag satte steken på kokning redan i förmiddags, men gjorde klart den i kväll när jag var färdig med nagelbygget jag hade idag. Det blev en perfekt söndagsmiddag på saftig skivad skinkstek, kokt potatis, ljuvlig egengjord gräddsås, färska kokta morötter, egen inlagd pressgurka och svartvinbärsgelé. För er som känner er sugna på att prova denna ljuvligt goda rätt så hittar ni receptet här, i ett tidigare blogginlägg. 🙂

Nu sitter vi i allafall framför tv’n och kikar på Déjà vu på 4:an, eller ja – för tillfället tittar vi på Tv4-nyheterna mitt i filmen. Men den börjar nog snart igen förhoppningsvis, för jag är toktrött och orkar inte kolla klart om den håller på för länge. Hade egentligen tänkt beställa hem lite saker ifrån Ebay ikväll men jag orkar inte sitta med det nu, så det får bli i morgon i stället. Jag har några få lediga stunder i mellan mina nagelbesök denna veckan så jag får hushålla med tiden. 😛

Älsklingen ska iväg och serva hojen i morgon så vi hoppas på någorlunda bra väder så han slipper köra i regn. Det har utlovats runt 13 grader vid den tiden han ska åka i morgon, förhoppningsvis stämmer det. 🙂 Hur kul det än är med hojåkande så kommer i allafall aldrig jag bli så biten att jag tycker det är kul – inte ens okej – att åka i regn. *s* Tur att min gubbe delar min åsikt där. 🙂 Men själv ska jag inte med i morgon, utan först ska jag ta en förmiddagsfika med min mor och sedan har jag en nageluppsättning att bygga. 😀 Så jag har nog att göra medans min käre make är iväg en sväng. =))

Men nu börjar snart filmen igen, så jag ska skynda mig att plocka fram lite glass och choklad som vi ska gotta oss med resten av filmen. 😛

Ha nu en fortsatt mysig söndagskväll alla och sov gott när det är dags!

På återseende i morgon igen.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...