Allmänt

Påskaftons förmiddag…

bloggfoto4

 

God förmiddag alla!

Det verkar som om vi kommer att få en fullkomligt underbar påskafton idag! 😀

Jag känner mig nästan oförskämt pigg och utvilad efter en hel natts sömn utan avbrott, ingen huvudvärk och med bara en smula nackvärk kvar. *s* Kan det bli så mycket bättre! 😉

Håkan har åkt iväg för att handla allt jag behöver, (stackaren – han avskyr att handla i sista sekunden.. *s*) och sen ska jag köra iväg honom ut på en mc-tur så jag får husera ensam i köket. Det brukar vara bäst så… 😛

Jag har precis pratat med mamma och fått höra att hon mår kanonbra idag. Voltarenen som hon fick av läkaren har redan gett ett fantastiskt resultat så till min stora glädje klarar hon till och med av att komma upp hit idag. 😀 Trollerimedicin!

 

Nu måste jag sätta igång här om jag ska hinna bli klar med allt jag har att göra innan våra påskgäster kommer. 😀

Ha en jättefin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...