Vardagsbetraktelser

Hemma från Skara igen..

skara-grind1

 

God kväll på er därute!

 

Hoppas ni har haft en underbar vårdag i solen! 😀
Vi åkte till Skara vid 11-tiden i morse och kom hem runt 18-tiden i eftermiddags. Det har varit en jättemysig dag med absolut fantastisk mat hemma hos Maria och Micke, och det var helt ofattbart att vi ens kunde gå efteråt så mätta som vi var. *s* Men naturligtvis hade jag oturen att åka på jordens huvudvärk till slut, dock i slutet av dagen så det var mest jobbigt att sitta i bilen hela vägen hem i solen.

 

Så när vi kom hem var det bara att ta ett par alvedon och gå och lägga sig och sen har jag sovit till nu, så därav mitt dåliga bloggande i dag. 😉

Jag har blivit av med den värsta huvudvärken, tack och lov, för i morgon har vi påskgäster till lunch och då vill jag inte gärna ligga strandad i ett mörklagt sovrum liksom. Det blir en lugn kväll framför tv’n här, med lite tjuvsmakning på påskgodiset och sen ska jag försöka sova igen så jag är säker på att jag är okej i morgon.

 

***

Jag har inte hunnit ladda över fotona från idag ifrån kameran, men den här bilden är utifrån Marias och Mickes gård i somras – deras underbara trädgård med alla äppelträd. 😀

Nu ska jag återgå till tv’n och ”The Hollowman 2” som vi valde att titta på ikväll.
Ha en fortsatt fin kväll alla, och tänk på vovvarna när ni är ute och skjuter upp raketer.
Vi har redan haft problem under promenaderna tyvärr.

 

logo_stor

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...