Vardagsbetraktelser

Finbesök!

saphiravisit1

Ja, jag har som sagt haft finbesök idag! smiley Lilla födelsedagsbarnet från i tisdags kom och hälsade på mig och det hade jag inte alls väntat mig idag. Från början var det meningen att Nicole skulle komma ensam och låna symaskinen, och Saphira skulle stanna hemma hos sin pappa. Sedan ändrades planerna eftersom pappa Cico hade problem med värk i sitt ben, så Nicole ringde och sa att hon inte kommer idag utan att vi skulle skjuta på det. Men efter några timmar ringer hon igen – från bussen den här gången. Då var hon nästan hemma hos oss. 🙂 Hon hade varit på stan och handlat julklappar och bestämde sig för att ta en tur hit upp ändå. Och det var ju välkommet förstås. smiley

saphiravisit2

Saphira sov som en stock i vagnen när dom kom, men hon vaknade efter en stund och då var det förstås dags för ett litet mellanmål. smiley

saphiravisit3

Det var längesen hon var här uppe hos oss, så det var mycket spännande att titta på här idag. smiley Undulaten Tinky trollband henne totalt så länge att jag höll på att få kramp där jag fick stå och hålla henne uppe vid buren. *skratt* Men det fanns ju även en massa leksaker! =)) Hela Loxys låda var ju full med sånt som små Saphiror tycker om. smiley

saphiravisit4

Nedpackad i värmen inför hemfärd tillsammans med sin waldorfdocka som hon fick av moster Indra idag. smiley Det leendet jag fick när jag räckte henne dockan kommer jag att leva på hur länge som helst! smiley

Nu ska jag pyssla lite här hemma. Jag har fortfarande inte fått klart min adventspyntning, och snart är det Andra advent liksom… smiley Men det har kommit en massa andra saker i mellan hela tiden – allt ifrån migrän till barnkalas. Får se om det blir klart till jul i allafall… *s*

Ha en fin kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...