Djur

Pudelbebisar… ;-)

pudelvalpar1

God morgon på er! Det verkar vara ett sånt där typiskt varannandagsväder här, för idag ösregnar det igen och snökornen som kom igår är förstås ett minne blott…

Jag satt och tittade igenom en massa gamla foton här på morgonen och var bara tvungen att visa er det här. (försök att bortse ifrån min slitna uppenbarelse…hehe) Min svåger och hans familj födde upp toy- och dvärgpudel och vi var ju förstås tvungna att fara ut dit när pudelvappisarna blivit några veckor. smiley Alltså – finns det något ljuvligare än valpar?!

pudelvalpar2

Tre små trollungar var det i den här kullen och jag ville ha varenda en! smiley Såå himla goa och mysiga, och när vi kom ut så hade dom just kommit i den åldern där dom började bli busiga och klättra omkring överallt (läs; rymma från valplådan..*s*), den absolut sötaste vappisåldern! smiley

pudelvalpar3

pudelvalpar4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pudelvalpar5

pudelvalpar6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite ögongodis…

 

Nu ska jag gå ut på en liten tur med mitt ögongodis. smiley Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare. 😉

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...