Vardagsbetraktelser

Gårdagens grillkväll med vännerna

grill-jh1

Vi hade alltså en jättemysig grillkväll här hemma på balkongen i går, och jag var alldeles för trött för att lägga upp bilderna igår kväll, men här kommer dom nu. smiley Det har blivit mycket grillande de här underbara sommarkvällarna, men hur gott det än är så känns det som om det börjar bli lite för mycket upprepningar, och jag stod i valet och kvalet i går om vi skulle grilla överhuvud taget, eller om vi skulle hitta på något annat. Men det blev grillning ändå, och valet föll på grillspett. smiley

grill-jh2

Det är något som i allafall jag tycker är supergott, och det tyckte som tur var dom andra också. *s* Men det är en himla pysslig grej egentligen. Det ser liksom finast ut innan man har lagt spettet på grillen så att säga. *skratt* Innan vi fick första spettet på tallriken hade vi nästan hunnit svälta ihjäl, potatiskrumelurerna hade kallnat och grönsakerna var svartbrända. Haha! Nästa spett planerade vi lite bättre vad det gällde innehåll, grilltid och så vidare. *s*

 

 

 

 

grill-jh3

Jag skulle tro att det här var en av de allra skönaste kvällarna hittills i sommar. Det var helt underbart att sitta här ute på balkongen. Klockan blev närmare elva innan vi bröt upp och då var det fortfarande 23 grader ute.

 

 

 

 

 

 

grill-jh4

 

grill-jh5

 

Jag fick dessutom en möjlighet att utnyttja alla mina lyktor och värmeljus på balkongen – något som jag bara tycker är såå himla mysigt! smiley Med den värmen, mörkret och levande ljusen så får man nästan en känsla av medelhavet. (Det är bara havet som saknas…Haha)

En riktigt mysig kväll var det i allafall. smiley Massa tack för jättetrevligt sällskap, Jari & Helén! smiley Hoppas ni har en härlig dag ute i stugan idag. =)) Kramizar!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...