Allmänt Djur

Jag och Pellispricken..

jag-o-pellis1

Mamsen tog ett par foton på mig och Pellisen när jag var där härom dagen. Han är verkligen världens goaste pudel, den där lilla yrhättan! smiley Och nu i morse fick jag reda på att jag ska få ha honom i hela fyra dagar när mamma reser bort i slutet av månaden. Det ska bli såå himla mysigt! smiley

jag-o-pellis2

 

Nu är visserligen Elliot ganska mammig, så första tiden kan kanske bli lite pipig. smiley Men sen tror jag det kommer att gå jättebra. Han är ju nästan lika van vid mig, och Loxy finns ju där också. Det jag tycker är så mysigt med Elliot är att kunna gosa med en långhårig vovve utan att få ett enda pälsstrå i näsan eller munnen eller nån annanstans där man inte vill ha pälsstrån. *s* Pudlar fäller ju liksom inte, och det är en otrolig skillnad mot Loxy, som ändå är korthårig men fäller som en tok. smiley

jag-o-pellis3

 

Sen måste jag ju bara bjuda på en fullkomligt katastrofal bild på mig. *gapskratt* Mamma och jag satt och pratade och jag var totalt oförberedd när hon skulle skämta med mig och brände av kameran med blixt rakt i ansiktet på mig. Jag har nog inte blivit så paff på länge, och jag såg vita blixtar framför ögonen i flera minuter efteråt. Haha! En liten hämd för alla märkliga tillfällen jag har dykt upp med kameran skulle jag tro…*s*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...