Allmänt

En riktigt produktiv dag! :-)

fikapaus1

 

God eftermiddag på er alla goa! 😀

 

Äntligen fick jag lite tid över för att vila benen en stund. Jag har hållt igång precis hela dagen, med städning, strykning, gardinbyte m.m. m.m. i all oändlighet känns det som. 😛 Vi har även varit nere hos mamsen en sväng, Håkan och jag, där han hjälpte mamma med uppskruvning av diverse lampor och hyllor och jag lånade ett par jättesöta vita gardiner till köket. Jag har samma problem varenda eviga höst! Jag har bara inte gardiner som matchar varandra till både kök och vardagsrum och det är mer eller mindre ett måste när man har en sådan öppen planlösning som vi har. Det ser ut som en loppmarknad annars. Jaja, nu blev det riktigt sött i allafall tycker jag. 😀

 

kitchen12

 

Nu ska jag snart laga middag, men jag var bara tvungen att sätta mig ner med en kopp te först. Den enda pausen jag har tagit idag är förmiddagsfikat med mamma för lite drygt fem timmar sedan och det känns som sagt i benen. Men så har jag fått enormt mycket gjort idag också, och mamma har hjälpt mig massor. Håkan har också tagit hand om mycket av städningen så vi har verkligen stökat undan en massa idag.

Nu ska jag ta och dricka upp mitt te och sen ska jag börja med middagen. Men jag ska ta och fixa upp ett bildspel på Evves kalas också. Jag vet att det har dröjt på tok för länge, men det var också på tok för mycket foton. Det tar en stund att gå igenom dem och göra dem färdiga för webben. Hur som helst – de kommer upp senare i kväll. 🙂

 

Ha nu en jättemysig måndagskväll alla och på återseende senare!

 

x-kittens01

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Agneta säger:

    Hej Indra
    Vilket vackert namn du har. Tack för fina ord hos mig.
    Sköt om dig
    Kram Agneta

Kommentarer är stängda.