Allmänt

Nu är det lite väl blött…

osregn1

 

God förmiddag på er alla!

 

Vilket hemskeväder idag också! Jag har inte varit ute med Loxy än, jag är övertygad om att han hör vad det är för väder och vägrar att vakna inne i sängen. 😛 Men nu måste jag väcka honom och jag kan inte påstå att jag själv längtar efter att ge mig ut i den här blötan. Jag ska kolla om mina gamla gummistövlar funkar fortfarande, men jag har ett svagt minne om att dom också läcker. *suck*

 

I eftermiddag har jag en nagelkund som kommer vid 17-tiden, jättekul! 😀 Men förmiddagen tänkte jag ägna åt lite städning, eventuellt en sats kakor till och förhoppingsvis ett fikabesök. 🙂 Det skulle behövas en sån här grådassig dag. Dessutom ska jag göra klart min nagelhemsida som jag fixade i ordning igår. Det är bara lite foton som ska upp, sedan ska ni få adressen dit. 😀

 

Men nu ska jag väcka min sjusovare till hund och släpa med mig stackaren ut i regnet.

Ha en jättefin dag alla, och kom ihåg vad som står till höger här i bloggen;

Sol i hjärta, sol i sinne… 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. Spännande med en nagelhemsida:)

 2. Malin L säger:

  Gummistövler är ju modernt
  Vad har du för några ? (färg/märke)

  Jättefin blogg och härliga färger !

 3. Cherlindrea säger:

  Malin L: Tack så mycket och förlåt att det dröjt så med svaret. Ja, jag har inga alls just nu. :.-P Eller ja, två par som läcker snarare. Hehe! Men det är bara billiga i sämre kvalitét, så jag förväntade mig inte att dom skulle hålla så länge heller. Men jag skulle vilja ha ett par babyrosa gummistövlar ifrån Hunter. Ska försöka leta upp ett par såna. 🙂

Kommentarer är stängda.