Allmänt

Grattis alla studenter! :-)

midsommarkrans2

God morgon på er alla denna fina fredag!

Det ser ut att bli en riktigt bra studentdag för Boråsarna idag. 😀 Tyvärr hotar dom med regn senare i eftermiddag, men förhoppningsvis håller solen sig framme så länge studenterna står på sina lastbilsflak i allafall. 🙂

***

studentmossa_57189042

***

Själv har jag en hel del att göra även idag, men nu börjar det lugna ner sig lite. Balerna är över, studenten är idag, så nu har nog alla studenter som vill fått sina fransar och naglar. =)) Idag har jag ett gäng med ”vanliga” tjejer som kommer för att göra lite återbesök och annat. Det blir en lite lugnare dag idag, även om jag kommer hålla på till 19 ikväll ungefär. Men sen hoppas jag kunna fixa till mina egna naglar lite. Jag var i Göteborg i onsdags, och besökte fina Linda på Light Elegance och köpte ett lager med nya ursnygga glittergeléer, så nu ska jag börja experimentera med nya coola designer! 😀

Jag var även på Ikea en sväng, huvudsakligen för att köpa ett arbetsbord till fransförlängningen, men det blev såklart en hel del annat smått och gott också. 😛 Bland annat så har nagelrummet fått byta färg från vårens limegröna till härligt sommarrosa. =))

***

midsommarkrans

Från det ena till det andra – är det någon därute som vet vilka blomsterbutiker här i Borås som binder och säljer midsommarkransar till midsommar? Jag är så himla sugen på att ha en sån i år, dom är ju så otroligt vackra! 😀 Annars får man väl köpa lösa blommor och binda en själv, men jag har alltid så himla mycket att göra, så jag lär väl inte få tid och så får blommorna stå i en vas hela dagen i stället. *s* Men jag ska kolla med blomsteraffären som band min brud- och tärnbukett till bröllopet förra sommaren. Det är kanske inte omöjligt att man kan beställa en krans även om det inte står på deras vanliga ”bukett-meny”.

Nu ska jag i allafall börja fixa i ordning mig inför dagens första nageljobb. 🙂

Jag återkommer med mina senaste nyheter i nagelrummet så fort jag får tid över. Det kommer nog bli lite mer nu, när den intensiva studenttiden är över. 🙂

Ha en jättefin dag alla och stort grattis till alla studenter! 😀

***

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...