Allmänt

Senaste nageljobben till studentbalerna

Hej hej alla bloggläsare!
Jag är såå himla trött ikväll, efter en dag med både fransar, naglar och fika med familjemedlemmar, så jag orkar inte gå in på något avancerat ikväll heller. Alltså inga vill-ha-inlägg med snygga kollage eller andra utlägg, utan jag tar den enkla vägen och lägger upp ett litet galleri med några av de senaste naglarna som har skapats under dessa intensiva studentveckor.
Så här kommer lite pics på olika typer av nageldesigner, och nu ska jag slöa i soffan med något så grymmegott som…
DELIKATOBOLLSGLASS! 😀
Det var det värstegodaste jag har ätit på åratal tror jag! 😀
I morgon är det dags för en ny dag i nagelrummet, med både nya nailz och franzes. 😉 Jag återkommer med både bilder, snack och annat så fort jag har fått tillbaka lite fritid och lite energi. *s*
Ha det så jättegott alla så länge!
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Vilka fina naglar du gör!

    SOMMARENS SNYGGASTE MOBILSKAL
    FINNS PÅ http://WWW.PHONEFASHION.SE
    BLINGA DIN MOBIL!

Kommentarer är stängda.