Allmänt

En god morgon på er!

hojmorgon1

 

God morgon på er därute!

 

En tidig morgon blev det här hemma idag, och nu har Håkan åkt iväg till Bike i Trollhättan med HD’n så dom får titta på den och förhoppningsvis komma fram till varför den inte startar. Man vill ju ut och åka nu de dagar vädret är bra, så det är inte kul alls när hojen står still, plus att man naturligtvis undrar vad det är för jäkelskap med den. En så gott som ny motorcykel ska inte strula så här. Jaja, vi får se vad dom säger på Bike. *håller tummarna*

 

Än så länge ser vädret relativt okej ut, och det är redan över 7+ ute, men enligt väderleksrapporten igår så skulle det bli regn idag. Så jag ger mig nog inte ut med scootern idag. Däremot ska jag försöka lösa ett problem med mitt bankkort. Jag har en slags säkerhetskod till det, så att man kan handla tryggare på nätet, men det verkar inte funka något vidare bra. Det kanske slutar med att jag måste åka ner till banken och fixa det där. *suck* Ibland blir jag så trött på internettjänsterna även om de är jättebra så länge de fungerar.

 

Men nu ska jag först och främst ut med min sömniga vovve och sen är det dags att sätta igång med morgonsysslorna här. Jag har en hel hög med tvätt från igår som ska vikas också. Livat värre.. inte!

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Btw, återkommer om en stund med en bild på en sak som kom i brevlådan igår.. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...