Allmänt

Bilder från Stora Torget ikväll

torget1

 

God kväll på er alla!

 

Det blev lite sent här i kväll innan jag ätit klart och fått laddat över kvällens foton ifrån kameran till datorn. Det blev för övrigt inga mängder med kort över huvudtaget ikväll. Det var trångt mellan hojarna och mycket folk så jag tog bara ett par foton när sikten var någorlunda fri. Bilarna var jag pinsamt nog inte ens borta och tittade på ikväll. Men dom står oftast där varje tisdagskväll så det blir fler tillfällen att titta på dem. Jag videofilmade dem när de körde in på torget i allafall, men jag har inte lärt mig att dela med mig av mina videoklipp ännu, så det får bli en senare fråga. 😉

Nej, faktum är att jag faktiskt blev stående bland hojarna hela tiden. 😛 Några stycken av kompisarna från Hräsvelg dök upp, och det var ett tag sedan vi träffades så det blev mest att man stod och pratade hela kvällen. 😀
Mamsen och jag gick och vandrade med vovvarna i Stadsparken och fönstershoppade på Gågatan innan utställningen började och hade en riktigt mysig kväll på stan. Här kommer i allafall lite foton från kvällen på Stora Torget i Borås. 🙂

 

torget2

 

torget3

 

torget4

 

torget5

 

torget6

 

torget7

 

torget8

 

torget9

 

torget10

 

torget11

 

Det var allt jag hade att bjuda på i fotoväg ikväll. Nu ska jag koppla av en stund i soffan innan sängdags. Hoppas ni har haft en bra dag och får en god natt när det är dags.

På återseende i morgon igen alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilken härlig sommarkväll och så många fina hojar. Loxy verkar stortrivas:)

Kommentarer är stängda.