Allmänt

Morgonceremonier… ;-)

blommiddag1

God förmiddag på er därute alla!

 

Hoppas natten och morgonen varit god. Själv har jag faktiskt fått sova i natt. Lycka! 😀

Morgonen blev dock lite stressig. Jag är en sån där riktig vanemänniska när det gäller just morgonen, vanor som jag har haft ända sedan tonårstiden. Och jag blir otroligt störd om de vanorna rubbas.

När jag vaknar vill jag kunna gå upp i lugn och ro, sätta på kaffebryggaren som jag laddat kvällen innan, ge Sassie frukost och medans kaffet blir klart så stökar jag undan badrummet och slänger på mig myskläder. Sen vill jag sätta mig med mitt kaffe och antingen läsa en tidning eller kolla datorn, bara jag får göra det i lugn och ro med första kaffekoppen. Sen är jag redo att bryta min lilla morgonceremoni.

 

Idag knackade mamma på dörren precis när kaffet var färdigt i bryggaren…

 

Loxy började skälla i sovrummet, och då är det bara att gå ut med honom förstås, mamma pratade om några saker jag skulle göra idag – jag minns typ hälften av det hon sa så jag måste ringa henne sen ändå – och hela min morgon kom på sniskan. Allt går fel när en liten sak på morgonen går fel. Jag tappar saker, spiller ut saker, blir irriterad för minsta småsak, genomsvettig av stress och känner att ”Jahapp, det här blir ju en lysande dag..!!” 

 

Har ni också såna här morgonrutiner eller nån annan knasig vana som kan ställa till det så om det blir fel? 😛

 

Nu sitter jag dock med mitt kaffe, Loxy och Sassie är mätta och belåtna och mamma har kilat hem… *s*

Nu ska jag försöka komma tillbaka till mitt morgonlugn och planera för dagen. 🙂

Ha en jättefin onsdag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hej vännen,

    Visst är vi vanemänniskor? Jg har också min rutin på morgon och precis som du skriver, blir den fel blir hela dagen fel.
    Hoppas att allt är bra med dig och att det fortfarande går lika bra med icke rökningen 😀
    En fråga, var har du köpt Loxy någonstans, är det hos någon bra uppfödare? Är så sugen på en liten Loxy måste bara övertala gubben först. Önskan är ju att han skulle vara svart och brun.

    Massor av kramar H

Kommentarer är stängda.