Allmänt Personligt

Lite kvällsprat, grattis- och nattihälsningar… ;-)

loxy-with-stars-and-moon1

 

Hej på er därute i kvällen!

 

Sitter här och kikar på ”The secret milionaire” och pillar lite med grafik på datorn samtidigt. 🙂 Jag har tillbringat dagen med att få såna där småsaker gjorda som alltid blir släpande efter för att det finns så mycket annat som måste göras först. Inte vad jag egentligen hade tänkt ägna dagen åt, men allt kom i fel ordning idag när jag sov på förmiddagen i stället för på natten. Så nu hoppas jag verkligen att jag får sova i natt och vakna tidigt i morgon bitti, så jag kan komma igång med det jag har tänkt mig. Vad det än gäller – bakning, så frön eller något annat – så vill jag alltid sätta igång med det så tidigt som möjligt. Annars blir jag aldrig klar förän sent på kvällen, om ens då. Och jag har ingen lust att lämna vare sig jord eller bakprylar framme till nästa dag. 😉

Men nog om det! Nu ska jag snart krypa i säng och sist av allt idag vill jag ge min älskade och underbara mamma ett jättegrattis igen på hennes dag. 😀

 

mamsen11

 

Världens finaste mamma som alltid finns där och alltid, under hela vår uppväxt och efter det, har släppt allt hon haft för händer för att göra det hon kan för sin familj. Jag hoppas att vi barn har kunnat åtgälda så mycket vi kunnat av det sedan vi blev vuxna.


Älskar dig mamsen!

heart121

 

Nu är det sängdags för min och lillemans del. Mitt hjärta är iväg och jobbar och kommer inte hem förän i morgon eftermiddag någon gång, så vi får sova ensamma i natt, Loxy och jag. Men det får väl gå det också. 🙂

Så till dig Håkan om du skulle kika in här på bloggen ikväll;

 

137-326-large

 

Och sov så gott alla ni andra! I morgon ska jag lägga upp en helt galet söt sak som jag ramlade över på nätet i dag. 😀

Må så gott och på återseende i morgon bitti!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...