Allmänt

Motorcykelutställning i Knallerian – Borås

Jag är inte alltid så bra på att få ut mina nyheter i tid, som ni kanske har märkt. smiley Men oftast beror det dels på att jag har en massa foton att redigera och fixa till för att de ska kunna användas i inlägget, dels att jag har typ sjuttiotre andra saker som jag håller på med samtidigt och inte har tid att fixa till de där massa fotona direkt.

Men, men.. Bättre sent än aldrig!

Den 21-22 april anordnade en av sambons åkkompisar, Kjellis, en mc-utställning på köpcentret Knallerian här i Borås. Utställningen gällde alla typer av motorcyklar men Harley Davidson var mest representerade. Vilket inte vi HD-fantaster hade något emot direkt förstås. smiley Fast personligen är jag inte så insnöad som många andra tyvärr kan vara, som bara accepterar Harley, eller bara accepterar Honda osv. Jag gillar HD bäst, men tycker att det är jättekul att titta på andra coola motorcyklar också. Som tur är, så verkar gänget som Håkan umgås med, vara ganska vidsynta dom också, men man har ju hört hur det fungerar i vissa andra kretsar…

I vilket fall som helst så var där mest HD, men det fanns även en och annan kul maskin av annat märke också. Dock, vissa av dem hade tydligen HD-motor efter vad jag fick förklarat för mig, även om märket hette något annat. Jag är inte så bra på såna där grejer, så jag fattar inte riktigt vad det innebär, måste jag väl erkänna. En halv HD kanske???

Ytterligare en ovanlig maskin var dragracing-motorcykeln som visades av MC-Konsult.

Representerade på utställningen var också HDCS – Harley Davison Club Sweden som hade ett mindre bord med sig där dom sålde lite prylar, så som t-shirts, märken, årsböcker och lite annat. Jag var nästan gladast för presenterna jag fick av Håkan. smiley En svart HDCS T-shirt och ett svart HDCS-linne. Han tyckte väl att det var dags att jag klädde mig med lite mer stil. smiley

Nej, men faktum är att jag faktiskt fick uppleva den här helgen genom Håkans berättelser, foton och presenter. Jag fick nämligen migrän alldeles lagom till utställningen, så medans resten av gänget, plus en större del av min familj & släkt, var där och tittade, så låg jag i vanlig ordning strandad i sängen och tjurade. smiley

Som tur är så är detta ett årligt återkommande arrangemang , så jag får hoppas på bättre tur till 2008 års utställning.

Btw, snyggaste HD’n är ju förstås den silverfärgade i mitten på collaget. smiley

Indra – Återkommer inom kort med ytterligare hoj-nyheter..

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...