Allmänt

Söndagsmys med Loxy

Idag blir det bara mys för Loxy och mig. Det är söndag, regnet öser ner och The Ark hamnade långt ner på poänglistan i går kväll. Hur det är möjligt att dom hamnade efter Ukraina är helt ofattbart. Hur överhuvud taget någon hamnade efter Ukraina är för mig en gåta.. ????

Så idag tänker vi inte göra många knyck, Loxy & jag. Det blir på med regnstövlar för min del och regntäcke för Loxy’s del, och efter vår skogspromenad så ska vi bara krypa ihop under en filt i soffan, titta på nån bra film och äta godis. smiley Möjligtvis hamnar man här vid datorn en stund också, men det känns mer som det är en riktig slappardag idag.

Men nu börjar det verkligen bli dags för lite uppehåll och sol, tycker jag. Jag vill ha upp mina balkonglådor igen, jag vill ut på vägarna med pärlan, gå långa skogspromenader med Loxy i värmen och dessutom vill jag med på onsdagsturerna på HD’n. Så nu får det räcka med regn. Jag är övertygad om att naturen har fått vad den behöver för den här omgången.

 

// Indra – Väntar otåligt på sommaren!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...