Allmänt

Tokig dag med sistra!!! <3

sisfika1

***

God eftermiddag på er därute alla!

Det har varit en riktigt mysig dag så här långt, med goa minstesystern på besök, och hon hade med sig en av sina vänner – en jättetrevlig tjej. Det blev mycket tjatter, nagelpyssel och fika, precis som jag misstänkte redan igår när jag planerade för min nattsömn inför denna dagen. *skratt*

Nu är jag dock ensam igen och har precis gått runt och tänt alla värmeljus som krävs för att man inte ska frysa ihjäl i vår lägenhet kalla dagar och kvällar. Men de ger både värme och hög mysfaktor, så jag tar mer än gärna min lilla runda varje kväll.

Nu har jag ganska ont i kroppen i kväll, och även magen har spelat mig ganska råa spratt de senaste dagarna, så jag behöver nog en liten vilostund nu så jag inte tar på mig mer än jag egentligen inte klarar. Det är ju så lätt att göra så när man tror att man klarar mer än vad man egentigen inte gör.

***

nailz53

***

Jag älskade i allafall att få lov att skapa mina ideer på min systers naglar och jaf är jättenöjd med dem. Det här är vågade naglar för en person som vågar vara så tuff och modig! :-d Det gillar jag! 😀

Du är helt klart BÄST Nicole!!! 😀

Nästa gång blir det en annan träningsdesign! 😀

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hej! Tänkte kolla om du fortfarande följer mig på bloglovin eftesom vi gjort ett byte.
    Om du inte svarar inom 3 dagar så tar jag bort dig.

Kommentarer är stängda.