Naglar Skönhet & hälsa

Dags för julnaglar? :-)

redandgold1

***

Vad blir det mest populära i jul på naglarna? 🙂

Rött och guld har hittills varit det mest gångbara, men även blått och silver är en ursnygg kombo. Även helt vitt, i olika vita nyanser, gnistrande glitter och vita snöflingor är också det såå vackert! Själv har jag redan hunnit med två olika juldesigner på mig själv, och det lär förmodligen bli en tredje…haha! Måste ju testa alla man gillar ju. 😉

Här ovan är i allafall två helt olika varianter av naglar men både är i rött och guld. Det gör enormt mycket i utseendet beroende på vilken nagelform man väljer, eller om man väljer glittergel eller rött gel utan glitter. Jag tycker de är lika fräscha och juliga båda varianterna. Stilettovarianten kanske något tuffare och modigare dock. 😛 Men den andra är i stället mer gångbar i alla sammanhang. 🙂

Har ni några planer på hur julnaglarna ska se ut i år? Blir det något roligt i färg eller en fräsch och elegant fransk? Vore roligt att höra vad folk har för idéer. 🙂

***

Nu ska jag i allafall hoppa i en tidig säng. I morgon bitti kommer min lillasyster Nicole med sin kompis och vi ska ha en heldag här hemma, med nagelpyssel, cupcakes och massa tjejsnack så klart! 😀 Så jag behöver sova ut tills dess… hehe!

Ha en kanonfin kväll alla och en god natt när det är dags!

På återseende i morgon igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...