Allmänt Naglar

Nystart!

horna11

***

Hej hej alla!

En gammal bild får illustrera min nystart idag. 🙂

Detta är drygt ett år sedan, i min gamla lilla nagelhörna, och med mitt startpaket ifrån nagelutbildningen uppackat på bordet. 😛 Det har hänt mycket sedan dess. 🙂

Idag kör jag igång igen, och hoppas så mycket jag bara kan på att min arm ska hålla. Jag har fortfarande värk i den, men jag kan använda den, även om jag inte gjort några kraftiga eller ansträngande saker än. Det är förstås handfilningen som oroar mig mest, men med hjälp av stöd och förband så ska det nog gå bra. Hoppas jag… 🙂 Håll gärna tummarna för mig, så jag inte blir liggande i samma elände en månad till – hemska tanke!!

***

Klockan 14 kommer en av ”mina” tjejer hit, så fram tills dess ska jag fixa lite här hemma och damma av nagelbordet. 😉 Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Virre säger:

    Då får vi hoppas på det bästa nu då! Lycka till o ta det lugnt nu! Fila långsamt 🙂 KRAM på dig

  2. Cherlindrea säger:

    Virre: Tack så jättemycket! 🙂 Jag har verkligen filat långsamt. *skratt* Det verkar som det har gått ganska bra, än så länge. 🙂 Nu ska jag kika på vampyrer på film. 😉 Kramar!

Kommentarer är stängda.