Naglar Skönhet & hälsa

Fruktnaglar! :-)

fruitnails2

Hej hej därute!


Det regnar visserligen men man kan ju inte påstå att det är speciellt kallt i allafall. 😛 23 grader har vi här men det känns mycket varmare. Vi har precis kommit hem ifrån en runda till läkare, affär, veterinär för inköp av foder och nu har Håkan åkt vidare för att fixa lite till inför resan. Själv ska jag fortsätta packa här, men först blir det en timmes vila för att försöka bli av med huvudvärken som jag har dragits med sen i morse. Ingen migrän än, utan förmodligen åskvädret som ligger på lur. Men jag hoppas ändå att jag får vilat bort det värsta.


Hur som helst, här kommer i allafall ett par bilder på mina naglar just nu. 😀

Det blev somrigt pärongrönt lack i botten, H&M’s eget märke, och sedan två tunna ljusrosa linjer diagonalt över nageln, lackade med Nail Star’s Two way nail art. På den rosa linjen har jag satt på pyttesmå ljusgröna pärlor och närmast nagelbandet sitter det olika fruktskivor av fimo.


fruitnails1


Jag gjorde naglarna korta och fokuserade på dekorationerna, så de här naglarna märker jag inte ens av att jag har. Eftersom fruktdekorationerna sitter såpass långt upp på nageln så störs man inte heller av dem eller fastnar lika mycket som man kan göra när de sitter ute på tippen.


Så här får naglarna se ut nu när vi åker i allafall, och så får jag se om jag gör något nytt uppe i Härnösand. Kanske det blir nån festdekoration till helgen eller nåt. 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Arrrgh! Jag tror jag svimmar! Vilka galet söta naglar! 😀

  Må väl! I sommarvärmen, pust pust..

 2. säger:

  ooh, va fina! Verkligen supersnygga och passar perfekt till sommarvärmen och alla goda drinkar, hihi. Kram

 3. säger:

  Verkligen super fina. I like alot!!!

 4. säger:

  supersöta 😀
  Ha en underbar semesterresa nu 😀
  älskar dig

Kommentarer är stängda.