Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Elevkväll på Borås Nagelskola! :-)

elevkvall10

 

Hej hej alla!

 

Hoppas ni har haft en fin dag därute! Jag har – som vanligt den här intensiva tiden – haft tokmycket att göra. Det är bara att acceptera att jag inte hinner blogga så mycket just nu. 

I morse åkte vi iväg nästan så fort vi vaknat, för att utföra ytterligare bröllopsrelaterade ärenden, bland annat beställa brudbukett och köpa Loxys ”bröllopsstass”. 😉 Ja, ni ska få se det efter bröllopet. 😀 Det är sjukt coolt! 😛 Det är så mycket som jag skulle vilja lägga upp i bilder av allt som köps, tillverkas och annat som har med bröllopet att göra men det är tyvärr för många av gästerna som läser bloggen och jag vill helst att det ska hållas lite hemligt fram till dagen D. 🙂 Så det får bli efteråt helt enkelt.

 

Hur som helst – kvällen har jag tillbringat på Borås nagelskola, på en supermysig elevkväll. 😀 Vi var ett ordentligt gäng tjejer ikväll, jag vet faktiskt inte hur många men det var verkligen fullt på skolan. Camilla presenterade en mycket efterlängtad nyhet – Nail Foil eller ”Minx” – som jag ska gå in lite närmare på längre fram. Det shoppades, snackades och umgicks, dracks vin och kaffe och åts donuts – en riktigt lyckad elevkväll. 😀

 

student4

 

Förutom nagelrelaterade saker så kom även en tjej till skolan och presenterade sina produkter – otroligt fina smycken och handstickade gosiga mössor. Kika gärna in på hennes hemsida www.angelaknutas.se och titta på alla vackra smycken.

 

nlf-1cm

 

Själv är jag väldigt sugen på att beställa en sån här ring till Håkan. De är verkligen toksnygga och känns riktigt gedigna. Om det finns möjlighet så skulle jag gärna vilja ha den med samma inskription som jag valde i min vigselring – Amor Vincit Omnia. Jag ska kolla upp det efter bröllopet, det kan bli en bra ”efterpresent” tycker jag. 😀 Dessutom vet jag att han gillar dem eftersom han stod och kollade på dem ikväll när han kom och hämtade mig och pratade om dem efteråt. 😉

 

Hur som helst – kvällen gick otroligt fort och av nån anledning glömde jag helt bort kameran i väskan. Så jag fotade bara lite i slutet, när flera av oss redan gått hem. Men här kommer i allafall några kort från kvällen. Håll till godo! 🙂

 

 

 

Nu ska jag ta och krypa i säng. Det är en dag i morgon också. Jag kikar in så fort jag får lite tid över, förhoppningsvis blir det lite mer än 1 inlägg varannan dag i allafall. 😉

 

Tack för en trevlig kväll, Camilla och alla kurskamrater! 😀

Sov gott därute när det är dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Seppo säger:

    Nu är Stora dagen nära märker man 🙂
    Önskar allt gott till er och hoppas att dagen ”D” kommer bli mycket bättre än ni har föreställt er!
    Hälsa Håkan , Vi hörs och syns 🙂

  2. Cherlindrea säger:

    Seppo: Tack så jättemycket! 😀 Ja, det börjar nästan bli lite panik nu..hehe! Men det brukar lösa sig i det sista ändå. 🙂 Må så gott så hörs och ses vi!

Kommentarer är stängda.