Allmänt

Boss & Loxy hälsar god morgon! :-)

loxy-o-boss1

 

God morgon på er ute i stugorna! 🙂

 

Det är knappt jag vågar skriva det – men jag mår faktiskt bättre idag! 😀

Jag har fått sova hela natten – ja, bortsett ifrån en liten tur upp på hjärterummet… 😉 Men annars har det varit en god natt, och jag skulle troligtvis ha sovit ännu längre än jag gjorde, om det inte vore för två, mycket morgonkeliga vovvar som tyckte att jag borde vakna och mysa med dem. =))

 

Håkan var redan uppe så han tog första kisserundan idag, medans jag gjorde i ordning frukost till pysarna. Och nu ligger dom förstås i soffan bredvid mig och sover igen. Dom har ju fått upp mig ur sängen… 😉

 

Jag har massor att göra idag, men jag ska försöka att ta det lite lugnt så inte migränen bryter ut igen. Det är bara så himla svårt när man vet hur mycket som finns att pyssla med, och dessutom fick jag ju en sak igår som jag hemskt gärna vill inviga… 😛

 

Men innan jag kör igång med något här så ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen är det duschen som gäller.
Jag återkommer om en stund med fotona på min nya kärlek om en liten stund. Men fram tills dess får ni njuta av lite bilder på underbara Boss. 😀 Jag kom på att jag varit ganska snål med det hittills. =))

Och självklart ett par på min lilla skrutt också… 😉

 

Försök att bortse från vår obäddade säng… Hehe!

 

Må så gott alla och ha en fin dag!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Godmorgon!!
  Har du designat din blogg själv??

 2. säger:

  Åh min lilla kærlek 🙂 Så roligt att se 🙂 Usch vad jag længtar hem nu!
  Puss

 3. så söta små gossar (ler)…. kram och hoppas ni får en underbar dag!

Kommentarer är stängda.