Allmänt

Dagens Vill ha ifrån Bonprix.se

bonprix1

 

Dagens Vill ha är den här lager-på-lager toppen från Bonprix.se!

 

Jag har alltid gillat kläder i den här stilen och har redan en tröja med insydd skjortkrage, machetter och en kant längst ner, så det ser ut som om man har en vit skjorta under den svarta tröjan. Den här var dock mycket snyggare och det breda, vita bältet till är ju verkligen ett måste!

 

Bonprix har satsat på riktigt prisvärda kläder och man kan hitta en hel del snyggt där till otroligt låga priser. Det här plagget får du betala 179:- för.

 

Tröjan finns i rött, grått och svart och i storlekar från 36-38 till 48-50 och det är samma pris oavsett storlek till skillnad mot många andra klädföretag där priset höjs i takt med storlek. Dock har jag läst bland omdömena från köpare av den här tröjan att den är något stor i storleken så det rekommenderas att man väljer en storlek mindre än man brukar ha.

 

Du hittar denna och många andra snygga tröjor på Bonprix.se som också produktbilden kommer ifrån.

 

(Edit: Min server funkar tydligen igen, utan att jag har en aning om vad jag har gjort. 😉  )

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Julia säger:

    Fick du bilderna av mig som jag skickade??

  2. Cherlindrea säger:

    Julia: Ja, sorry gumman! Jag har fixat bilderna till bilderna men inte hunnit göra en header ännu. Jag gör det så fort jag får tid. Kramiz!

  3. Julia säger:

    Bra men kan jag skicka inloggningsuppgifter via facebook??

Kommentarer är stängda.