Allmänt

Mitt nya strykjärn – rosa såklart.. ;-)

hemmafru1

 

Fast jag skulle förstås haft mitt rosablommiga förkläde på mig också såklart! 😀

Hur som helst så var Håkan iväg nu på förmiddagen och köpte ett nytt strykjärn till mig. Eller ja, till oss förstås, men det är ju mer min avdelning och lilla glädje med nya hushållsapparater. Och är det dessutom rosa så känns det ännu mer som ”mitt”, om man säger så…hehe! 😉

Jag satt och kollade runt lite i dag på förmiddagen när jag fått igång datorn igen, och blev ganska paff när jag såg hur dyra strykjärn faktiskt är. Det där är ju inte något man köper var och varannan dag precis, så mycket hinner hända med priserna i mellan köptillfällena. Jag hade förstås gärna köpt en ångstation med tryckånga och allt som hör till, men den billigaste jag hittade låg på 1300 kronor och då var det som sagt den billigaste, något som vi brukar undvika. Vi köper sällan den dyraste produkten, men inte heller den billigaste, utan försöker hitta något mellanting.

 

my-new-iron1

 

Så idag blev det ett ”vanligt” strykjärn, men ett rosa då förstås. 😀 579:- fick man betala för det här,  och då fanns det lite ”braiga” funktioner också, som ni kan läsa om här på

NetOnNet

 

Jag har redan hunnit inviga det som synes, och det var otroligt bekvämt att stryka med och strök bra. Dessutom gillar jag verkligen sprayfunktionen. Det låter kanske som jag har haft ett strykjärn från järnåldern tidigare, men det fanns faktiskt inte på min gamla så jag fick alltid ha en sprayflaska bredvid mig när jag strök. Som jag aldrig visste vad jag skulle göra av. *s*

 

Så nu har jag fått strukit en massa olika blandade textilier som jag hade samlat på hög här hemma och det var till och med ett rent nöje. 😀 För en gångs skull ser jag fram emot gardinbytet till hösten när det ska upp nya gardiner runt om i hela lägenheten. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Du kan få komma hit och stryka, det är det värsta jag vet!

  2. säger:

    Åh rosa! <3 =) Me like!

Kommentarer är stängda.