Allmänt

Dagens Vill ha – laptopset med Hello Kitty

hkskins-set1

 

Jag har hittat mitt absoluta drömset till datorn! 😀

 

Kan det bli bättre än en Hello Kitty i form av en älva med rosa bakgrund och detaljer? =)) Det här är ett helt set, med dels ett laptopskin för locket, dels två mindre delar som man sätter på insidan – på var sida om pekplattan. Sedan ingår det även en matchande musmatta och även ett jättefint matchande laptopcase eller skydd – vad man nu ska kalla det.

Det här setet hittade jag på Tradera idag och blev fullkomligt förälskad! 😀 Det är bara en liten sak som stör mig. Väskan eller skyddet är för laptops i storleken 13 till 15 tums och vad har jag? En på drygt 8 tum och en på 17w. Kan det bli mer mitt i mellan liksom? *suck* Men jag är ändå så himla sugen på att klicka hem det. Utropspriset är 360:- och det finns även för ”Köp nu” för 460:-. Men sen finns det även i webshopen laptop-skydd.se om man vill vänta och köpa där i stället, så det är ju ingen panik liksom. Men jag har nog aldrig ångrat något så mycket som att jag köpte en laptop med widescreen. Det har i princip bara ställt till med problem. En sån där jobbig mellanstorlek som man aldrig hittar någon väska eller liknande som passar till, och där inga websidor ser ut som dom ska dessutom.

 

Jaja, hur som helst så lutar det ytterst starkt åt att jag köper det här setet för jag tyckte bara det var så himla sött! 😀

Finns på Tradera eller laptop-skydd.se. Ni hittar även snygga och söta laptopskins på Skinz.se 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...