Allmänt

Ruggigt morgonväder…

otto-i-hagen1

 

God morgon på er därute i grårusket!

 

Än har jag inte sett det där vrålregnandet som utlovades, men något sommarväder är det ju inte precis. Jag avskyr den här tiden, när hyresvärden anser att värmen ska stängas av för att almanackan säger att det är sommar – men inte vädret gör det. Svinkalla och råa lägenheter är det värsta jag vet!

Konstigt nog har jag bara sovit sådär i natt, trots att jag var helt sjukt trött igår efter resan hem. Jag vet inte hur många gånger jag har klivit upp nu på morgonen, glott på köksklockan en stund och sedan konstaterat att jag inte har något att göra uppe så tidigt – för att sedan gå och lägga mig igen. Men vid halvåtta-tiden fick det räcka för min del. Håkan och Loxy sover däremot fortfarande. Men om jag är seg efter bilresan hem så är det nog ingenting mot vad Håkan är idag. Han är ju ändå den som måste sitta koncentrerad hela tiden. Så idag smyger jag här ute, så han får sig lite sovmorgon. Det behöver han säkert.

 

Vad händer idag då? Inte mycket planerat här hemma i allafall. Så det lutar åt en städdag faktiskt. Jag nämnde härom dagen att jag skulle inventera kyl- och frys men den dagen blev det inte av, så idag måste jag göra det inför storhandlingen i morgon. Så jag ska passa på att röja ur allt och tvätta ur skåpen samtidigt. Det känns som att det var ett tag sedan typ… 😉

 

För er som inte vet, så är det en äldre bild på Otto, Dick och Sandras vackra häst här uppe på morgonbilden. Som jag tyvärr inte hann träffa den här gången när vi var nere dock, men förhoppningsvis kommer det fler tillfällen. Jag fick i allafall se honom på video från lördagens hopptävling som han deltagit i, och han är verkligen jätteduktig! 😀

 

Ha nu en jättefin dag därute alla, vad ni nu ska hitta på, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...