Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Manikyr idag.. :-)

manikyr1

 

Hej därute i snön alla!

 

Det var ju verkligen vad man längtade efter idag… Snöstorm typ! Det är ju helt sjukt! Snön vräker ner här uppe och det är rena tokvinterdagen. Jaja, mycket man kan göra åt det.. inte!

Jag har i allafall grejat en hel del hemma idag och sen kom mamma upp en sväng vid lunch för att jag skulle få öva på henne lite. Så det blev en manikyr och spa-behandling idag. 😀 Det var ganska passande kände jag, så här innan kompisen kommer hit för att få gelénaglar, så man får in handlaget lite.

Men nu är vi klara med det, har fikat lite och mamma har gått hem. Mindre kul i det här vädret, man vill ju inte ens gå ut. Loxy blev ju lagom road när han såg vad det var för väder. Nu ska jag lägga mig och vila en timme eller så, så jag inte kroknar för tidigt ikväll. 😉

 

snow13

 

Så här livat såg det ut utanför våra fönster för cirka en timme sen och det har snöat oavbrutet sedan dess. Så det har inte blivit mindre precis. Men dom säger ju att det här ska gå över i regn. Vi får väl se. Kan bara tänka mig hur slaskigt det kommer att bli.

Jaja, nog med gnäll. 😛

Ha en fortsatt bra dag alla, trots snön. Våren är ju ändå på väg, även om det tar en himla tid. *s*

Må så gott och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...