Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Nagelbygge ikväll..

lottasnaglar1

 

God kväll på er alla!

 

Vilken supermysig kväll det har varit! 😀 Det tog väl ca 2 1/2-3 timmar att bygga naglarna på Lotta ikväll, men vi har fikat två gånger också. 😛 Kändes som ett ganska bra upplägg. *s* Hur som helst så blev jag faktiskt riktigt nöjd med kvällens jobb. Och bäst av allt – det blev Lotta också. 😀 Hoppas nu att hon får bra hållbarhet på naglarna. Jag har verkligen försökt att göra det efter alla konstens regler, men man är ju faktiskt bara elev fortfarande. =))

 

Glömde ju totalt att ta nåt kort i nagelhörnan idag, så jag kastade tillbaka Lotta dit precis när hon skulle gå så jag fick föreviga kvällen. Haha! Så hon har faktiskt inte suttit i full ytterklädersutstyrsel hela kvällen. 😛

 

semla12

 

Kvällens fika bestod av lite blandade kakor och så semlor förstås. 😀 Men jag glömde florsockret på locket och det upptäckte jag först när vi satt och åt dem. Kändes lite övermaga att rycka semlan ur handen på Lotta för att springa iväg och sockerpudra den så jag lade ner den tanken..hehe!

Men nu är klockan över 22.00 och jag kände först när jag slog mig ner i soffan hur himla trött jag är. Så det blir en tidig kväll för mig så jag är pigg för nagelskolan i morgon.

 

Hoppas ni haft en jättefin dag alla och sover gott när det är dags.

På återseende i morgon igen!

 

Tack Lotta för en trevlig kväll! 😀

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vad fina naglarna blev. Du får gärna komma hit och fixa mina med. 😉
    Gott med semla, det åt jag också igår. Men A fick ta mandelmassan. Haha. 😛

  2. Virre säger:

    Naglarna blev ju jättebra! Duktig du är! Lycka till ikväll på skolan! Det kommer ju gå som en dans för dig! 🙂 KRAM

Kommentarer är stängda.