Allmänt

Sista tulpanbuketten!

Jag lovade ju i ett tidigare inlägg att jag alltid skulle ha en bukett tulpaner på bordet, fram tills att jag kunde gå ut och plocka min blombukett själv. Det har blivit en hel del buketter under veckorna som gått. Ett tag trodde jag faktiskt att jag hade köpt de sista tulpanerna. Det var när Håkan och jag hade grillpremiär & satt ute på balkongen och åt på kvällen. Då var jag så gott som säker på att vintern var över. Men tji, vad jag bedrog mig! Det såg vi ju på påskafton, när snön vräkte ner och det under ett par dagar såg mer ut som december än april. smiley Å andra sidan vet man ju att aprilvädret är opålitligt, så det var inte svårt att komma över chocken ändå. Och faktum är ju att vi fortfarande skriver april månad, så risken för bakslag finns ju ännu. Men vi är i allafall på väg åt rätt håll och målet jag satte är nu uppnått. Så detta är den sista tulpanbuketten. I varje fall utav den här orsaken. Sen att jag kanske köper tulpaner i allafall, för att jag tycker om dem, är ju en helt annan sak. Tulpaner kan man nog aldrig få för många av! smiley

 

// Indra – njuter av vårvädret

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...