Allmänt

Måndag morgon…

tulpaner1

 

God morgon på er alla!

 

Eller ja, nästan förmiddag. 😉 Men jag har faktiskt varit vaken ganska länge. =)) Det blev en del sömn i natt i allafall, även om jag vaknat mycket i mellanåt. Så jag är fortfarande toktrött och känner att det här får bli en lugn dag med mycket vila. Jag har en del att ta igen känner jag.

Jag kan dessutom inte begripa varför jag har sån fruktansvärd värk i kroppen just nu.  Nu känns ju min ”vanliga” värk ganska lik träningsvärk, men jag blev ändå lite fundersam när det här satte igång. Det känns verkligen som om det skulle vara ren och skär träningsvärk. Jag har sjukt ont i benen, framför allt i låren, och även i axlar och armar. Först slog en tanke mig – jag kämpade ju på ganska bra när jag provade ut mina mc-byxor. Det var ett himla jobb att kränga på sig dem utanpå tajta jeans och jag stod nästan på öronen ett par gånger. *s* Men ärligt talat..! I såfall är jag väl den första i historien som får träningsvärk av att prova kläder!?! Så otränad är väl ändå inte ens jag?! *skratt*

Men att jag är otränad – det vet jag. Vår crosstrainer höll precis på att skrämma slag på mig här. Den ger ifrån sig ett ganska högt och genomträngande ”Biiiiip” när man råkar komma åt den, och den startar upp mätinstrumenten m.m. Nu satt jag och halvslumrade i soffan när jag helt plötsligt vaknade med ett ryck av det där ljudet, och det var definitivt ingen i närheten av den som hade kunnat starta upp den. Jag hade ögonen på både katt och hund, och dom var långt därifrån.

En liten vink ifrån maskinen att jag borde utnyttja den lite oftare kanske..? 😉

 

I allafall, nu ska jag försöka komma igång lite här och göra något så jag kan lägga mig och vila med gott samvete sen. 😛 Jag har precis betalt ett par nya aktioner på Tradera förresten. 😀 Dels vann jag den där lilla rosa klänningen som jag visade er härom dagen. Men förutom det så kom jag över två stycken äkta Thomas Sabo-berlocker till kanonpris! 😀

 

sabo1

 

Sötaste lilla nallebjörnen och kärleksfåglar med ett hjärta i mellan. 😀  Såå söta tycker jag!

 

Men nu ringde goaste Veronica så nu ska jag ägna mig åt samtalet med henne. Återkommer senare, men under tiden önskar jag er en jättefin måndag! 😀

Kram på er!  

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Sv: Sorry för sent svar!

    Har haft fullt upp i helgen med jobb , vänner , hundarna och allt för lite sömn

    Ja visst är dom söta!

Kommentarer är stängda.