Allmänt Personligt

Bröllopstidningar i massor! :-D

weddingpapers1

God kväll på er alla!

Hjälp vad vi brann av, både Håkan och jag, när vi lade oss och vilade en stund nu på eftermiddagen. Jag blev som vanligt så himla åksjuk när vi åkte till och från stan och det brukar alltid ta knäcken på mig några timmar efteråt. Håkan, den galningen, hade råkat blanda ett par olika vätskor som inte passade ihop av misstag, så en burk exploderade rakt i ansiktet på honom i garaget idag. Han rusade iväg och tvättade av sig allt han fått på händerna och i ansiktet eftersom han inte visste ifall blandningen var frätande. Det verkade inte som det var någon fara men han blev ordentligt rädd. Tacka 17 för det! Och inte konstigt att han slocknade när han kom hem.

Men nu sitter vi här i soffan och slappar och jag läser alla mina bröllopstidningar som jag redan lyckats samla på mig. 😀 Jag ska åka iväg till Magnolia i Knalleland i morgon eller övermorgon och köpa material till inbjudningskort, placeringskort och allt annat i pappersväg. Det är en hel del som ska göras så jag vill gärna börja i tid.


Appropå papper, jag sitter och kikar lite på nätet och letar efter fina servettvikningar och hittade ett par riktigt bra sidor med steg-för-steg-anvisningar. Bland annat har Duni en tokbra sida med filmklipp om hur man gör mängder med olika vikningar. Kika på http://www.duni.com/sv/Restauranghotell/Fordittbord/Servettvikningar/ om ni vill ha tips på jättevackra servettvikningar. 🙂

Men nu ska jag fortsätta planera för inköpen av papper, dekorationer, stämplar m.m. Det är snart dags att bjuda hem mamma och syrran på en pysselkväll. Nu känns det ännu värre att min ena lillasyster bor så långt bort. Hade ju velat haft med henne på det här också. 🙁

Ha nu en jättefin måndagskväll alla och på återseende! 🙂

Q

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...