Allmänt

Världens längsta naglar!

13761804_166374b_19571934

 

Ja, vad ska man säga..?

 

Jag gillar långa naglar, och jag håller ju på med mycket manikyr, dekoration och så vidare. Men här har vi en dam som slår alla rekord – bokstavligen talat.

Lee Redmond har inte klippt sina naglar på 27 år, och på de åren har naglarna växt till en sammanlagd längd av 7,51 meter!
Hon berättar att hon är mycket noga med manikyren och när dom blir smutsiga tvättar hon dem med en tandborste.

Jag kan ju inte låta bli att undra hur i hela friden man kan leva ett normalt liv med såna här naglar???

På nätterna sover hon med naglarna hängande utanför sängen för att dom inte ska skadas, och ”toalettbestyren” sköts med stor försiktighet. Ja, min undran är ju hur man i hela världen kan göra något överhuvud taget – inte bara försiktigt. Ursäkta en kanske osmaklig undran – men hur…hrrmm..ja, hur torkar hon sig därbak liksom? Kan man ens greppa något med de här? Och alla småsaker i det vardagliga livet – knäppa en knapp, knyta skosnören, diska, tvätta håret..ja, listan kan ju göras hur himla lång som helst!

 

nagel1_246227w_19571943

 

Men enligt henne själv tycker hon att det är värt alla dessa besvär. Nu är dock naglarna på väg att ryka, eftersom hennes man blivit sjuk i Alzheimers och behöver hennes hjälp. Men att ha levt med de begränsningar det bara måste innebära med såna här naglar – i 27 år?!?

 

Personligen tycker jag det ser urläbbigt ut! Men jag kan ändå inte låta bli att beundra en sak… Att hon har lyckats behålla dem i 27 år utan att bryta av dem. Jag menar, jag bryter ju naglar hela tiden, och dom är typ bara..ja, en hundradel så långa kanske. 😉

 

Det måste man ju bara bli impad av.. *s*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(8) kommentarer

 1. säger:

  Oh lord det där var långt!

 2. säger:

  fullkomligt värdlöst… jag fattar inte poängen. komma in i guiness? och then what? 27 år av livet bortkastat. Kan hon lagga mat? borsta håret? hur går hon på toa? näää inte värt tycker jag.

 3. säger:

  Men usch, det är ju vidrigt! :S

 4. säger:

  Usch, ja hur kan hon leva ett normalt liv med de där klorna?

 5. Hon var med om en trafikolycka förra året och då bröts flera stycken, men har inte läst något om henne sedan dess.. kanske Guiness rekordbok vet mer om vem som har de längsta naglarna just nu eller på gång?

 6. Cherlindrea säger:

  Monica:Oj, det hittade jag inget om. Jag hittade bara artikeln om henne här och höll på att tappa hakan. Men det finns säkert nya stollar därute som försöker slå rekordet. 😉

 7. andreas säger:

  hellre lååånga än nedbitna.

 8. Moby säger:

  Kolla på nya naglarna. Lite kortare och ganska coola enligt mig. http://www.youtube.com/watch?v=eE-222npaHU

Kommentarer är stängda.