Allmänt Vardagsbetraktelser

Fika, festplaner och promenad…

bullstund1Ja, det är vad jag har haft för mig denna söndagseftermiddag. smiley En riktigt trevlig söndag har det varit. Först fika med mina något tveksamma kanelbullar som ändå fick godkänt av våra finkänsliga vänner. *Skratt* Nej, skämt åsido, så illa är dom faktiskt inte. I varje fall har Håkan klämt i sig 2 jättebullar till nu ikväll – det borde ju vara betyg nog. smiley

Sen har vi planerat inför Halloweenfesten och fixat med lite grejer, men eftersom en del av de blivande gästerna läser min blogg så skriver jag inte mer om det nu, för då blir det inte mycket till överraskning. *s* Men efter detta så tog vi en skön promenad i ett sommarstugeområde som Håkan och jag är lite nyfikna på. Vi får väl se om det kanske kan bli något i stugväg där framöver. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...