Allmänt

Lite nytt till cupcakes-baket!

cupcakesnytt1

Jag satt och klickade hem lite nya saker till cupcakesbaket igår kväll. Alltid lika roligt, även om man vill ha minst 100 gånger fler grejer än det man tar hem. smiley Igår satsade jag dock på Halloween-prylar, men även grundingredienser som jag har nytta av efteråt också. Det som hamnade i min kundkorg var bland annat 1kg sugarpaste med smak av vit choklad och 1kg modelleringspasta, strössel i form av spöken i vitt, organge och svart, två nya geléfärger – i organge och svart – att färga in sockerpastan med, ätbart silverglitter och ätbart svart glitter.

cupcakesnytt2

Utöver de ätbara sakerna beställde jag även ett paket cupcakesformar med Halloweenmotiv och två paket utstickare med olika Halloweenmotiv. smiley Nu väntar jag bara på att få hem mina grejer. De är beställda från två olika webbutiker, eftersom det var så otroligt utplockat i sortimentet. Jag fick pussla ihop det från dels ”Kakburken”, dels ”Tårddekor” som jag har beställt mest ifrån innan. Det ska bli intressant att se vilka som är snabbast med leveransen av de här två nu. smiley

Sen är det bara att sätta igång. Det blir många kvällar med modelleringspyssel framöver, men det var så längesen nu så det ska bli tokkul! =)) Foton kommer framöver – om det är uppvisningsbart förstås… *s*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...