Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Ullaredsinköp nr.1

inkop-rubrik

 

God kväll alla!

 

Sitter här i soffan och väntar på att maten ska bli klar i ugnen.Vi ska prova en Tacogratäng från Findus idag, som vi fått en gratistest på. Ska bli kul att se om det är något att ha. 🙂

Tänkte jag skulle börja lägga upp lite av grejerna jag köpte på Gekås, men jag tar lite i taget annars blir det för mycket. Och först ut kommer förstås det roligaste – nagelprylarna! 😀

 

inkop12

 

Tjugo olika nagellack köpte jag, i massor av fina färger, och vissa av de här kostade bara en tia styck, sjukt billigt! Dom var dessutom helt okej, det var ju en risk jag tog. Men jag blev jättenöjd med dem.

 

inkop22

 

Jag köpte även upp ett stort lager med hela lösnaglar för dekorering, sex paket närmare bestämt, med 100 naglar i varje. De här kortare lösnaglarna hittar jag ingen annanstans, så jag passade på nu när jag var i Ullared. 49:- kostar de styck. Förutom naglarna så köpte jag även till några paket med nagellim.

 

inkop32

 

Även vårdande och skyddande produkter var tokbilliga på Gekås, och jag köpte upp några flaskor med stärkande nagelserum, andra nagelstärkare, nagelbandsrengörare m.m. Alla från Depend.

 

inkop42

 

Det här är egentligen inga nagelprodukter, men på scrapbooking-avdelningen så köpte jag några kartor med fästkuddar, som passar perfekt till att fästa lösnaglar på träningshanden när man dekorerar dem. 😀

Vid scrapsakerna köpte jag även en påse med massor av blandade rhinestones i olika färger, lite större än dem man köper till naglar annars.

 

Förutom det här ovanstående, så köpte jag även lite andra saker, som till exempel ett kit med mallar för nagelkonst – typ som schabloner – med tillhörande lack i olika färger och jag kom även över lite annat som filar, bomullspads, remover för konstgjorda naglar m.m. Jag fotade inte allt nu, för det mesta stod redan på plats i hyllorna i nagelhörnan när jag kom på att jag skulle fota allt. *s*

 

Nåja, det här var lite till naglarna i allafall. Mer till andra ”avdelningar” kommer senare. 😉

Nu ska vi äta middag. Ha en mysig kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. 🙂 härligt med lite shopping.

Kommentarer är stängda.