Allmänt

En alldeles för tidig morgon… ;-)

toktrott1

 

God morgon på er alla därute i gryningen!

 

Jag sitter och slösurfar lite på datorn och dricker en kopp morgonkaffe för mig själv och funderar på om jag inte borde ha sovit en liten, liten stund till. 🙂 Håkan har åkt till jobbet, han klev upp redan kvart över fem i morse, därav min tidiga morgon. Jag skulle nog ha kunnat slumra nån timme till tror jag. Natten har varit okej men med en hel del avbrott. Loxy har varit lite orolig, förmodligen efter gårdagens vettbesök, väckt mig för att komma ner och dricka och rent allmänt har jag haft svårt att sova. Får hoppas att det kan bli lite vila längre fram på dagen, för både honom och mig. 🙂

 

Men nu på förmiddagen ska jag först av allt ner till min mor och hjälpa henne att möblera om. 😀 Hon har fått för sig att hon ska flytta sitt sovrum till det andra sovrummet i lägenheten – ett som hon har som gästrum idag. Och det kan säkert bli mysigt, hon har aldrig haft det så förr. Alltid lite kul med förändring. Så dit ska jag om några timmar. Men inte än, så jag grunnar på om jag inte ska ta och vila en timme till i allafall, så jag orkar med möbelflytt idag. Jag lär bli rätt ledbruten ändå, en fördel om man känner sig pigg i allafall kanske. 😉

 

Vi får se hur jag gör. Men önskar er en jättefin dag, det gör jag i allafall.

Ta på er varmt! Det är kallt ute! 😛

 

Må så gott alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    åh, så söt han ser ut.

Kommentarer är stängda.