Allmänt

Jaha, då var det min tur…

sjukmiranda

 

God morgon på er!

Hoppas ni har haft en god natt och en fin morgon. Jag vaknade sent idag, bara för att konstatera att det inte riktigt var som det skulle, om man säger så…
Jag trodde i min enfald att jag skulle slippa undan vårförkylningen i år, eftersom jag umgåtts med såpass många som varit sjuka utan att smittas, vilket jag oftast gör bara genom att sticka ut näsan genom dörren i förkylningstider, men så lätt skulle jag naturligtvis inte få det. Jag kände visserligen av igår att jag blivit lite snörvlig, men inga sjukdomskänslor, bara snuvig liksom – och det kan man ju stå ut med.
Men i morse när jag vaknade var jag genomförkyld, hade en sprängande huvudvärk, halsont, knastrande öron och hela skallen känns som den är fodrad  med skumgummi. Jättekul!! Inte konstigt att jag var så himla trött igår.
Jaja, det är inte mycket att orda om. Jag har ju sett runt omkring mig och framför allt ute på alla bloggar, hur många som har varit sjuka den sista tiden, så det var väl egentligen bara väntat. Det är bara att försöka kurera sig på bästa sätt och hoppas det går över snart.

*

Det var lite lättare att gå ut med lilleman idag på morgonturen i allafall. Minusgraderna under natten har ju gjort att allt slask har frusit till, så nu går han ju i allafall. Men jag kan inte påstå att det här är så mycket bättre egentligen, för i stället för att ta sig fram i snigelfart över läskiga vattenpölar slutade morgonpromenaden med att jag fick bära honom, eftersom han fick såna hemska tasskramper av kylan att han ramlade omkull. 🙁  Nästa vinter tänker jag inte tveka en sekund – då ska han ha skor! Jag ska prova såna där Muttluks, som enligt uppgift även rekommenderas av veterinärer när tassarna behövs skyddas av olika skäl, och dom ska heller inte orsaka problem med lederna, det som jag är mest orolig för när det gäller Loxy’s patellaluxuation. Men jag läste Emmas recension på Posh Poodle – Hundmodebloggen, och det lät mer än positivt, så jag kommer absolut att prova dem!

*

Men nu ska jag ta och kurera mig lite här hemma, med varmt honungsvatten och diverse andra hopkok som sägs vara bra. 😉 Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

elefant40

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Men stackarn då! Du får hålla dig nerbäddade och drick mycket te, jag vet inte om te hjälper egentligen men visst känns det alltid lite bättre då? Jag har med lyckats klara mig, trodde det var på gång men bröt aldrig ut *peppa peppa*. Hoppas trots förkyldningen att du får en super lördag och mycket sol när du väl måste ut med vattenvägraren;)
  Kramar i mängder

 2. Hoppas du kryar på dig!!! Fick ett tips om att lägga en Vick´s halstablett i sitt thé. Kanske är nått?!

  KRAM

 3. Cherlindrea säger:

  Lori: Hoppas du klarar dig resten av våren också gumman. Du har tillräckligt att tänka på ändå nu. Jag har mest sovit idag, men det har i allafall varit soligt när vi har tvingats gå ut. 😀

  Massa kramar till dig!

 4. Cherlindrea säger:

  C: Tack vännen! Det var ingen dum idé, kan nog hjälpa bra mot halsontet.

  Hoppas ni har haft en fin dag! Kramar om!

Kommentarer är stängda.