Allmänt

Fredagskvällen är slut för vår del…

kinamatsevening1

Då har kompisarna gått hem och vi har börjat förbereda oss för sänggående här. Det blir ingen sen kväll för Håkan ska upp vid 5-tiden i morgon bitti och åka till Såtenäs igen, och jag är också ganska trött ikväll.

*

Men vi har haft en jättemysig kväll, ätit gott och suttit och pratat över kaffe och mandeltårtan jag bakade igår. Och gjort lite annat också, men det är lite hemligt än så länge typ… *s*  Jag vet inte riktigt vilka som läser min blogg så det är säkrast så. 😉

*

Men nu säger jag god natt för den här kvällen och hoppas ni har haft en mysig fredag ni också. På återseende i morgon!

 

Ps. Jag måste kanske tillägga att Jari faktiskt driver med mig och min kamera, därav hans något märkliga grimaser…hehe! 😛

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...