Allmänt Djur

Oemotståndliga chihuahuavalpar! <3

chibebbar2

***

God kväll på er alla!

Idag har det varit en sån där lång, intensiv dag igen. Såna dagar som jag älskar i vanliga fall – men inte när jag har tokont i foten. Jag vet inte vad som har hänt riktigt, det började i måndags med smärtor i vänstra lilltån, och nu – fyra dagar senare – har jag sjukt ont på ovansidan av foten, den är ordentligt svullen, irriterat röd och varm på svullnaden. Jag misstänker att jag fått någon slags inflammation i nåt ledband eller liknade men jag vet inte. Det har hur som helst varit jobbigt att göra allt jag gjort med toksmärtor precis nonstop hela dagen.

chibebbar3

Men på kvällen när lillasyrrans kompis – och vår granne – sms:ade att hon hade två 9-veckors chihuahuavalpar hemma hos sig till åtta i morgon bitti kunde jag inte hålla mig, ont eller inte. Jag haltade över till henne för en liten stunds kelande med dessa två små ljuvligheter. Det går bara inte att avstå från möjligheten att få gosa med chihuahuavalpar, så enkelt är det bara. 🙂 Kameran fick följa med förstås, men eftersom jag kom och störde dem precis när de satt sig för att äta fredagsmiddag så blev det bara ett superkort besök. Bobbo som bor där hemma, en milt sagt megastor och megasnäll boxerhane, stod och titta på när lillputtarna fick massa uppmärksamhet så jag var förstås tvungen att gosa lite med honom också. Han är så himla maffig och fin! 😀

***

chibebbar1

***

De här två sötnötterna ägs av kompisens kompis och skulle som sagt bara vara där över natten, men förhoppningsvis får man se dem fler gånger i sommar. 😀 Det vore ju super för Loxy att få två nya lekkamrater.

***

Gårdagen gick snabbt, först i Alingsås för att hälsa på bonusbarnbarnet Oliver som fyllde ett år och sedan på tjejmiddag.

***

oliver11

Goa Oliver var tokglad och stollig och det blev en hel del foton tagna. 😀 Dessutom utnyttjade jag panoramafunktionen på min nya kamera för första gången. Det är ett fantastiskt ställe att testa en sån funktion, jag lägger upp lite bilder i morgon därifrån. Men nu ska jag hoppa i säng och hoppas på sömn. I går kväll var jag ordentligt trött när jag kom hem efter fyra timmars prat och skratt på tjejmiddagen, men ändå fick jag inte sova bra pga foten. Får väl se om det går bättre i natt.

Ha en fortsatt fin kväll och natt alla och så kikar jag in i morgon igen. Det blir kanske chihuahuabus här hemma i morgon, för en vän ska komma hit och förhoppningsvis har hon med sig sin lille kille Rocky som jag varit dagmatte åt tidigare. Han och Loxy brukar ha riktigt kul i hop.

Sov gott nu alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...