Allmänt

Datumvill… ;-)

loxymorgon511

***

God morgon på er alla!

Då var det torsdag och snart slut på den här arbetsveckan också. Jag fattar inte vart dagarna tar vägen?? Tiden går sjukt fort just nu tycker jag. Jag ligger hela tiden lite efter i dagarna eftersom jag tydligen inte kan hänga med ordentligt. Nu måste jag sätta mig och kolla igenom min kalender nån dag och se vad som händer framöver, annars kommer förmodligen vissa saker komma som en chock. Min systerdotter Saphira fyller år i början av december, och av någon märklig anledning kan jag aldrig komma ihåg vilket datum. Jag har frågat syrran hur många gånger som helst och glömmer att skriva upp det varje gång. Och eftersom det är jag som ska baka hennes födelsedagstårta så vill jag gärna ha koll på dagen åtminstone ett par dagar i förväg. 😛

***

emma-saphira1

***

Min syster Nicole med sin Saphira. 😀 Jag tyckte den här bilden var så himla fin på dem, så jag stal den helt fräckt från hennes facebbok. 😉 Den här lilla dockan har ingen aning men hon ska äntligen få sin högt efterlängtade kanin när hon fyller år. 😀 Åhh, det ska bli en upplevelse att se hennes min. =)))

Utav mig har hon önskat sig ett förkläde. Ett förkläde?? Inte helt vanlig önskan av en 5-åring kanske. *s* Men det ska hon få i allafall, plus en sak som vi köpte till henne för ett par veckor sedan och som står i tryggt förvar i vårt förråd i väntan på hennes födelsedag, nämligen en tavla.

***

tavla1

***

Det är mycket prinsessor i lilla prinsessans liv just nu, så jag gissar att den här kommer att passa perfekt i hennes rum. 😀 Den är 90×60 cm, så det är en ordentligt stor tavla. 🙂

Hur som helst – det är några dagar kvar till december, så innan dess ska jag väl ha lyckats lägga datumet på minnet. *s*

***

Men nu ska jag släppa det för en stund och ta ut lilleman på en morgontur. Sen är det nagelfix som gäller för resten av dagen. 🙂

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...