Allmänt

Lite småirriterad på nattkvisten… ;-)

hur

Okej okej, jag ska inte vräka ur mig mer frustration än så. Men jag fattar inte! Jag sitter uppe i soffan – sömnlös förstås – och passar på att leta efter två ting, två små – inte alltför svårfunna ting kan man tycka – till vårt lilla hem. Men det verkar fullkomligt uteslutet!

***

blom11

För ett litet tag sedan bloggade jag om urfina kaffekoppar med fat som fanns nere på Åhlen’s, och jag tror även Jotex hade en variant som väldigt söt. Blommiga, i rosa på vit botten, precis som jag vill ha till mitt nya fina diskställ jag fick av min käre make i present. Jag har även haft uppe rosa koppar med vita prickar som jag kan tänka mig. Grejen är att det inte ska vara de där tunna, ”lite gammeldags” kaffeservisen till de här. Här vill jag ha sex stycken lite mer rejäla koppar i keramik med fat till i samma stil, och det verkar näst intill omöjligt att hitta något annat än brunt, grått, svart..och lite brunt, i den stilen. *suck* Koppen här ovan är rätt utseendemässigt, men den är inte tillräckligt kraftig eller stor som de jag är ute efter.

***

bild-19

***

Dessutom verkar det ännu mer omöjligt att hitta en sån här stol!

Sitter det verkligen inte någon alls därute i stugor och torp och har en sån här enstaka kvar på logen eller i garaget? Jag kan även tänka mig två stycken om nån vill sälja båda ihop. Snälla, hör er jättegärna för i bland vänner och bekanta. Jag kan inte tänka mig att alla såna här stolar är slaktade och jämnade med marken. 😉

Men nu har jag blivit trött av att sitta och tokleta på allehanda sidor, så nu ska jag göra ett nytt försök att sova.

Ha en fortsatt fin natt alla ni lyckliga med god sömn, och sköt om er, ni andra. Den kommer – förr eller senare! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...