Allmänt

Råkyligt idag!

loxyformiddag

God förmiddag på er därute!

Det blev en mindre livad födelsedag för min del igår. Efter allt pyssel och dåligt med sömn så sa kroppen ifrån och jag åkte på ett j***a migränanfall som strandsatte mig i soffan hela dagen igår. Den planerade Knallelandsturen fick ställas in, födelsedagsfikat med vännerna på kvällen fick ställas in, och hela födelsedagen fick tillbringas i horisontellt läge. *suck*

Jaja, jag ska inte gnälla. Det är så det är och bara att acceptera. Jag fick ju ett mysigt firande i lördags i allafall. 🙂

***

diskstall2

***

Det här underbara gammaldags diskstället önskade jag mig i födelsedagspresent och fick det av min älskling. 😀 Jag såg det på en hemsida en gång och blev helt förälskad. Då var det dock målat vitt och fyllt med en liten kaffeservis med rosa koppar och fat, och det är precis så jag vill ha det. Så Håkan har målat det vitt åt mig och nu ska jag ut på jakt efter rätt koppar och fat. 🙂 Stället kommer ifrån Holm by Torp. Jag lägger upp fler bilder senare, på det ommålade och färdigfyllda stället. Jag ska alltså inte ha det som diskställ utan som ”kopp&fat-ställ” kan man kanske kalla det. 🙂

***

86-788_l

***

Nu ska jag sätta mig och beställa ett gäng beslag till min sekretär också, så att den blir helt klar någon gång. Dessa beslagen hittade jag faktiskt på Biltema och dom kommer passa perfekt till den vita basen.

Sen ska jag förbereda för eftermiddagens mat, som blir pannbiff med lök och gräddsås idag. 😀 Jag har några nageljobb först, men hinner i allafall fixa det mesta innan, så det går snabbt när man väl ska laga maten senare. Kanske det blir hjärtat som får ställa sig att steka dem i dag. 😉

Ha nu en härlig dag alla och på återseende lite senare. Hoppas jag, om jag inte åker på nåt annat jäkelskap som placerar mig i soffläge. 😛

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...