Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

Lunch, naglar & mitt fina diskställ! :-)

lunch12

***

Hej hej på er!

Kikar in en liten sväng i lunchpausen innan det är dags att sätta igång med nästa nagelfix. 🙂 Jag gjorde pannbiff till middag härom dagen och det blev en hel del över. Så idag blev det te och mackor med kall, skivad pannbiff och inlagd pressgurka till lunch. 😀 Såå gott! =))

***

Förmiddagens nageljobb var i akryl, så kallad UV-akryl, som jag testade för första gången. Den såg ut och betedde sig lite annorlunda än den vanliga akrylvätskan, men jag gillar fördelen med uv-akryl – där man kan bygga upp nageln i lugn och ro utan att den härdar i luften. Man härdar den i lampa men den har akrylens alla egenskaper för den som trivs bäst med akryl. 🙂

Här har jag gjort en fransk manikyr med lösa glitterdots i det vita. 🙂

nailz46

***

Nu är det snart dags för en ny uppsättning, men denna gången i gelé. Jag har dessutom lite andra nya nageluppsättningar som jag inte lagt upp här, så det kommer lite mer nagelbilder efter hand. I eftermiddag ska jag även försöka göra mina egna naglar om jag hinner. Jag har tagit bort mina gamla idag så det tråkigaste jobbet är redan gjort. 😉

***

Avslutningsvis måste jag bara få visa hur mitt underbara diskställ blev, efter att min älskling målat klart det åt mig och jag igår äntligen fick tag på koppar och fat som föll mig i smaken. Ett par matchande te-muggar blev det också. 😀

***

present16

***

Diskstället kommer alltså ifrån Holm by Torp och jag älskar det verkligen! 😀

Därmed lämnar jag datorn för ett par timmar. Ha en fortsatt fin eftermiddag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Lilly säger:

    både superfina naglar och superfint diskställ 😀

  2. Cherlindrea säger:

    Tack så mycket Lilly! 🙂

Kommentarer är stängda.