Allmänt Inredning & design

Nymålat och nya gardiner! :-)

sneakpeak1

Hej hej därute alla!

Hoppas ni haft en fin helg så här långt. 🙂 Min älskade make blev lite dålig i helgen så vi fick ställa in vår planerade bowlingkväll igår, så det har varit ett par lugna dagar. Dock var vi iväg i Alingsås igår på dagen och firade Håkans barnbarn som fyllde sju år, en jättetrevlig dag med tårta (Igen! Jag måste sluta äta tårta nu! 😛 ) och jordens godaste vaniljlatte! 😀

Idag har jag fullt upp med lite olika saker så jag kommer nog inte hinna med att titta in här förrän senare ikväll. Men ville i allafall ge er en liten titt på min kära sekretär som jag äntligen fått färdigmålad! 🙂 Den är ett arv efter min älskade mormor, och jag hade aldrig målat om den om det inte vore för mormors egna ord till mig för flera år sedan. Hon talade om för mig att jag och ingen annan skulle ha den där sekretären den dagen hon var borta, och då skulle jag se till att måla om den vit som hon visste att jag tyckte om, och inte fåna mig med att behålla den som den var bara för att det varit hennes. 🙂 Hon visste precis hur jag tänkte och att jag aldrig skulle ändra på något av hennes saker om hon inte själv sagt åt mig. 😉 Världens bästa mormor! Hon skulle bara veta vilket enormt tomrum hon har lämnat efter sig.

***

hj2_04

***

Dock är den inte helt klar än. Jag ska beställa hem nya knoppar eller beslag till den och så ska en möbeltext målat på själva locket. Så det kommer fler foton när den är färdig. 🙂

Nu ska jag ägna lite tid åt att kolla mitt nya tyg jag köpte igår. 😀 Jag var inne på Affär’n här i Borås och handlade, men dom har även en webbutik som jag har bloggat om tidigare. Textilonnet heter den och har massor av fina tyger, färdiga gardiner och tillbehör. Kolla speciellt in deras sjukt fina märke Max o Mira. Jag är helt förälskad i den snygga New England-stilen även om jag själv kör mer vintage här hemma. Men det finns det också. 😀

***

maxmira1

***

Själv köpte jag ett underbart randigt tyg i vitt och rött som ska bli längder till köket, plus en matchande duk till köksbordet. Jag har ingen bild på tyget än, men det kommer senare. Då ska jag även visa ett gardinband som jag köpte och som är hur smart som helst! Det ska bli så kul att se hur de blir när de är färdigsydda och på plats. 😀

***

textilonnet1

***

Till nagelrummet skulle jag dock vilja ha en färdigsydd hissgardin, för det är verkligen inte min avdelning. Haha! Jag kanske skulle kunna sy en, men jag tror inte jag har tålamodet riktigt. 😉

Så den här ovan tycker jag är såå fin! Den funderar jag på att kila ner och köpa i veckan. Jag kan ju klicka hem den från nätbutiken men det är roligare att gå och köpa den i butiken när man kan tycker jag. 😀

***

Jahapp, det var lite av det senaste. Nu ska jag som sagt greja lite med mitt nya tyg och sen är det fullt upp resten av dagen.

Ha en kanonfin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...